Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersVrijwilligers

We houden rekening met wat jij als vrijwilliger kunt en wilt. De vrijwilligers werken in teams. Ieder team heeft één of twee coördinatoren. Er is een horecateam, een activiteitenteam, een facilitairteam, schoonmaakteam en een interieurteam.

Het activiteitenteam initieert en organiseert zeer succesvol allerlei activiteiten voor de verschillende doelgroepen in het dorp. Klik hier voor het activiteitenoverzicht. 

Ben je benieuwd wat jij kunt bijdragen aan een sociaal en leefbaar dorp? Heb je nog geen idee wat jij er voor terug krijgt? Denk je dat je daarvoor geen tijd hebt? In een persoonlijk contact schetsen wij je een beeld van de mogelijkheden als vrijwilliger in ons Dorpshuis. Wanneer je pagina één van dit formulier invult en in de brievenbus van het dorpshuis doet, nemen wij vrijblijvend contact met je op. Je kunt contact opnemen met één van de coördinatoren of secretariaat of één van onze vrijwilligers aanspreken.

Onze coördinatoren:

Activiteitenteam: vacature

Horecateam: Bianca Wevers, Tessa Moen, Ria Groenendaal

SchoonmaakteamMarianne Gerritse, Ria Groenendaal

Facilitairteam: Willem van Dam

Inkoop: Haske van Dam

Interieurteam: Gonneke Roggeveen

Planning: Ria Groenendaal

PR Team: Wilma Hermsen, Ria Post, Vivien de Laak

Website: Vivien de Laak 

Je bent (nog)  geen Dorpshuisvrijwilliger maar wil wel eens iets doen?

Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken!

Huurders laten alles zoveel mogelijk veegschoon achter en ons Horecateam laat de bar en keuken schoon achter.
De professionele schoonmaak wordt uitgevoerd door een erkend bedrijf. Denk hierbij vooral aan alle sanitair en vloeren etc.
De overige diverse schoonmaak klusjes worden met enige regelmaat uitgevoerd door het schoonmaakteam. Dit team is niet zo groot en kan wel wat hulp gebruiken van andere betrokken en/of vrijwilligers.

Wil je helpen? Super! Geef het door aan Marianne Gerritse: schoonmaakteam@dorpshuistricht.nl

Dan zorgen Marianne en Ria voor wat lekkers bij de koffie!!


Heb je opmerkingen of vragen?
Je mag altijd mailen naar: schoonmaakteam@dorpshuistricht.nl
Huren Dorpshuis als vrijwilliger - voorwaarden

Je bent vrijwilliger en je wilt graag een feestje geven in het Dorpshuis. Kan dat? Ja, dat kan zeker! Maar wel onder een aantal voorwaarden. Klik op de afbeelding om deze voorwaarden te lezen of het pdf bestand te downloaden.

Bellen
Map