Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersAanschuiftafel

Natuurlijk eerst voor jou en jullie de allerbeste wensen voor een heel voorspoedig, mooi, liefdevol en smakelijk 2023..... van het héle Aanschuiftafelteam.
Ja, we zijn er aan het begin van dat nieuwe jaar ook weer met een nieuwe Aanschuiftafel!
Op bezoek in de Chinese keuken, althans zoals je die waarschijnlijk al vanuit de Chinese restaurants in Nederland kent. Maar..... op Trichtse wijze, althans met Trichtse koks. 👍🧑‍🍳👩‍🍳⛩️

Woensdagavond 25 januari is de foyer weer geopend om 17.30 uur en wordt het buffet na het welkomstwoord om 18.00 uur geopend.
Aanstaande woensdag maken we de laatste definitieve keuzes voor de gerechten maar ....  nu al weten we dat er Babi Pangang zal zijn, kipsaté met pindasaus en wordt er nog getwijfeld tussen Gado Gado, Foe Yong Hai, Tjap Tjoy vega of met kip, Chinese balletjes en Chinese tomatensoep of Soto Ajam,  Nasirijst, witte rijst en Chinese koolsalade en tot slot misschien mangomousse?

Dus.....alle reden om jouzelf in te schrijven, en je familie, buren of vrienden te verrassen en hen uit te nodigen en op de lijst te plaatsen.
Inschrijven kan via een berichtje naar aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel met Ton (06-26214171).
Ben je ouder dan 11 jaar dan betaal je €12 euro voor de maaltijd met drie gangen en verschillende lekkere keuzes en... jonger dan 12? Dan betaal je maar €6. 
Liefst contant maar je kunt tegenwoordig ook pinnen.
Kijk eens in je agenda en reserveer.
Geef ook aan of jij vegetarisch wilt eten en/of glutenvrij. Daar proberen we daar rekening mee te houden.
Je krijgt een bevestiging als je je de komende dagen nog opgeeft.
En..... in overleg met de bezoekers verleden keer hebben we afgesproken dat we de limiet aanhouden van 72 gasten zodat het niet té vol wordt en je nog makkelijk rond kunt lopen met je volle borden.
Zorg dat je op tijd inschrijft..... uiterlijk nog tot dinsdagavond 17 januari.
Tot de 25e.
Met hartelijke groet namens het héle Aanschuiftafelteam,
Ton

Vind jij het ook gezellig om met anderen te eten? Of kook je heel graag of juist liever niet? Schuif dan aan, aan onze aanschuiftafel. Samen met, voor en door dorpsgenoten, is de aanschuiftafel een groot succes. Wil je weten wanneer er weer een aanschuiftafel is en hoe jij je kunt inschrijven? Hou dan deze site in de gaten, kijk in de Dorpskrant Tricht of neem contact op met Ton van Vlijmen (een van de coördinatoren) via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of bel 06-26214171. 

Reserveren kan via aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl of middels onderstaand invulformulier.

Oproep

Wil jij dit jaar of alleen deze keer mee helpen met de voorbereidingen, het koken, de afwas of de logistiek er om heen, reageer dan ook even met een mailtje naar hetzelfde mailadres aanschuiftafel@dorpshuistricht.nl.

 

Bellen
Map