Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersHuurders: Sociaal Cultureel


BigBand Betuwe

Al ruim 15 jaar speelt BigBand Betuwe haar repertoire van jazz, latin en andere lichte muziek met 20 enthousiaste muzikanten uit de Betuwe. De onderlinge sfeer is belangrijk maar we verzorgen graag ook een spetterend optreden.
1x per 2 weken op vrijdagavond

Website:
www.bigbandbetuwe.nl

Email:
info@bigbandbetuwe.nl

Facebook:
https://www.facebook.com/pages/BigBandBetuwe/256760951021187


Mannenkoor Fruit Unlimited

Mannenkoor Fruit Unlimited zingt eenmaal in de week op maandagavond. Dirigent is Janine Waardenburg uit Tiel. Het koor zingt close harmony en barbershop, veelal Engels maar ook steeds meer in Nederlands, Duits en Frans. Wij zingen a capella, zonder begeleiding en proberen de songs uit ons hoofd te leren.

Website:
https://sites.google.com/site/fruitunlimited/

Email:
ton.lammers@gmail.com


O.Z.O.D.

Muziekvereniging Harmonie O.Z.O.D. staat voor "Oefening Zij Ons Doel" en maakt sinds 1898 deel uit van de muzikale geschiedenis van Tricht.Anno 2015 zijn we een flinke muziekvereniging waar jong en oud met plezier muziek maken. O.Z.O.D. geeft jaarlijks concerten en verleent medewerking aan verschillende optochten in Tricht.

Website:
www.ozod.nl

Email:
info@ozod.nl

Facebook:
www.facebook.com/ozodtrichtTutti Frutti

Tutti Frutti is een Betuws koor dat sinds 1999 bestaat. We zingen een breed vier- tot zesstemmig repertoire, van hedendaagse popnummers tot prachtige musicalnummers, voornamelijk in het Engels en Nederlands. Ons
koor bestaat uit zo’n vijfentwintig mannen en vrouwen, allemaal enthousiaste dertigers, veertigers, vijftigers of zestigers.

We zijn een koor dat graag iets moois neerzet en dus zichzelf wil verbeteren. Tegelijkertijd zijn we een ook club mensen die houdt van gezelligheid en repetities waarin plezier in het zingen belangrijk is.

Wij repeteren elke donderdagavond, van 20 tot 22 uur, in het Dorpshuis van 
Tricht. Nieuwe leden zijn welkom! Iedereen die van zingen houdt, is van harte uitgenodigd om vrijblijvend een paar keer te komen meedoen. Koorervaring is een pre, maar niet noodzakelijk. Na twee repetities volgt er een korte stemtest om te kijken of je stem goed in ons koor past.

Kijk voor meer informatie en om te zien wanneer ons eerstvolgende concert
is op onze website:  www.tuttifruttizingt.netVrouwen van Nu

Vrouwen van Nu afdeling Buurmalsen / Tricht is de plek voor vrouwen van alle leeftijden die elkaar willen ontmoeten, die ervaring met elkaar willen delen, die open staan voor nieuwe ontwikkelingen, die zich mede verantwoordelijk voelen voor een leefbare samenleving en die vooral in een gezellige sfeer met elkaar plezier willen hebben.
Iedere derde  woensdag van de maand (behalve juli en augustus)

Website:
http://vrouwenvannu.nl/buurmalsentricht

Email:
a.hakkert4@kpnplanet.nl

De Spelweek

De Spelweek is een jaarlijks terugkerende vakantieweek (van maandag tot en met vrijdag) voor kinderen van de basisschool (groep 3 t/m 8) uit Tricht en Buurmalsen (en als er plaats ook voor anderen).
Voor laatste week van de basisschool zomervakantie

Website: www.spelweek.nl
Bellen
Map