Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersFrisdisco

Een paar keer per jaar organiseren wij voor alle kinderen uit Tricht tussen 8 en 12 jaar de Frisdisco! Maakt niet uit op welke school je zit, in Tricht, Geldermalsen of elders, als je maar in groep 5, 6, 7 of 8 zit. Elk kind mag (maar hoeft niet) één vriendje, vriendinnetje  mee nemen (wel ook tussen de 8 en 12 jaar natuurlijk).  Het entreebewijs kost 5 euro maar dan hoef je de hele avond verder geen geld uit te geven. Heb je favoriete muziek , die volgens jou zeker gedraaid moet worden, mail dit dan frisdisco@dorpshuistricht.nl.  

Wil je weten wanneer de volgende Frisdisco gehouden wordt? Hou dan de Dorpskrant en deze website in de gaten!


FRISDISCO 8 maart, 2024

VOOR ALLE KINDEREN UIT TRICHT EN BUURMALSEN UIT GROEP 5 T/M 8.

Op 8 maart is er weer een spetterende Frisdisco in het dorpshuis! Het is een BLACKLIGHT PARTY! Dus trek neon en witte kleren uit de kast, zodat je lekker opvalt in het licht!
Entreeprijs is €5,00. Dit is inclusief drankjes, hapjes en natuurlijk muziek! Je mag een betalend vriendje of vriendinnetje meenemen. Dat mogen uiteraard ook sportmaatjes, buurtkinderen en familie zijn, neem vooral iemand mee!
Het begint om 19:30 uur en het eindigt om 21:00 uur. De discogangers mogen niet zelfstandig naar huis. Ouders/verzorgers worden dus verzocht de kinderen bij de deur op te (laten) halen.
Contactadres: frisdisco@outlook.com, 06-30899922

Wij hebben er weer ontzettend veel zin in, we hopen jullie ook!
Het Frisdisco-team

 


Ga naar het fotoalbum van Frisdisco 4 nov 2016.

Bellen
Map