Het Dorpshuis Van Voor en Door het Dorp 

geheel gerund door vrijwilligersHuurders: Sport & Ontspanning

Zumba lessen
Dinsdagavond 20.00 – 21.00 uur
Dorpshuis Tricht
Tessa Clee  - 06 10124175
Balletschool-arabesque@hotmail.com


(m.u.v. schoolvakanties)
Gymnastiekvereniging OSO biedt een breed scala aan activiteiten: van peutergym tot conditieuur en van bootcamp tot jazzdans. Bewegen kan op allerlei niveaus voor kids van 2,5 jaar tot senioren. Neem een kijkje op www.osotricht.nl voor foto's en informatie over onze sportieve en gezellige vereniging!
Website:
www.osotricht.nl
Email:
info@osotricht.nl


Tafeltennisvereniging BATUA speelt al vanaf 1976 op 6 tafels in het Dorpshuis.
Bij ons staat samen spelen en bewegen, naast gezelligheid, op de eerste plaats. Wie meer ambitie  heeft kan ook in de regionale competitie meedoen.
Wij spelen nu met een 20-tal leden, tussen 18 en 75 jaar. U kunt altijd vrijblijvend een aantal avonden meespelen, voordat u besluit of tafeltennis uw sport is.
Website:
www.batua.nl
Email:
nybroek@gmail.com


https://www.svrivierenland.nl/
S.V. Rivierenland is de schaakvereniging voor de regio's Culemborg, Tiel en Geldermalsen.
In 2005 zijn de schaakclubs van Culemborg, Tiel en Geldermalsen gefuseerd tot één grote club om de toekomst van het schaken in Rivierenland veilig te stellen. Met ongeveer vijftig seniorleden, waarvan er dertig actief zijn in onze interne competitie, is Rivierenland een grote, gezellige vereniging waar geschaakt kan worden op verschillende niveaus. We organiseren jaarlijks verschillende schaakgerelateerde activiteiten, zoals het Rivierenland Open Rapid of de Betuwecup. Ook het Burgerweeshuis schoolschaaktoernooi, waar jaarlijks meer dan 100 basisschoolleerlingen aan deelnemen, is al tientallen jaren een begrip in de Betuwe.
De clubavond is dinsdagavond van 20:00 tot 24:00 in het Dorpshuis Tricht in Tricht (op tien minuten loopafstand van station Geldermalsen)
De zaal gaat rond 19:30 open, dit ook in verband met de externe competitie.
LET OP: Onze jeugd speelt op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur op een andere locatie
S.V. Rivierenland speelt met twee achttallen in de competitie van de SOS, de regionale schaakbond, en met een achttal in de landelijke KNSB-competitie.
Contactpersoon: Arian van Weerden 06-83951499 voorzitter@svrivierenland.nl

Bellen
Map